Meedoen?

Creëer een unieke geldinzamelingsactie
Eenvoudig, online, en daardoor erg veilig en snel

Iedere school heeft doelen. Het schoolplein opknappen, een jubileumfeest vieren, de schoolbibliotheek
professionaliseren, een goed doel ondersteunen noem het maar op. Maar traditionele geldinzamelingsacties brengen vaak veel werk en risicos met zich mee, denk aan kinderen die langs de deuren gaan, met geld over straat moeten, mensen die machtigingen invullen maar geen geld op hun bankrekening hebben staan, en vooral leerkrachten die uren de resterende verkoopproducten en het verdiende geld aan het tellen zijn.
Dat alles is vanaf nu definitief verleden tijd omd
at de leerlingen in een eigen webwinkel de door hen ontworpen spulletjes verkopen. Hierdoor vergroot je de doelgroep enorm, omdat je nu digitaal ook bijvoorbeeld je oom en tante uit Groningen of Maastricht kan laten meedoen. Bovendien ontzorgen wij je volledig qua administratie en verwerking, het maakt niet uit of je namens een kleine of grote school of vereniging meedoet. Nog een voordeel: je loopt geen enkel financieel risico doordat de producten pas geproduceerd worden nadat de online betaling voltooid en volledig verwerkt is.

Een tekening zet alles in gang. Geld inzamelen? Maakt het de moeite waard! DUS: Start vandaag jullie unieke geldinzamelingsactie

Reserveer een plek voor deelname in het voor- of najaar en realiseer uw wensen in 2 uur van uw tijd.