Hoe werkt het?

Succesvol en snel geld inzamelen? Zo doe je dat
En het is nog leuk ook

1. Tekenen: CREATIEVE KUNSTWERKJES
Ieder kind is een kunstenaar. Het creëren van kunst start met fantasie, stiften of verf en papier. Om de werkjes te kunnen maken ontvangt u na aanmelding een gratis startkit met tekenvellen en instructies. Zodra uw planning het toelaat kunt u starten. Op elk moment in het jaar. Viltstiften en kleurpotloden gereed? Kleuren maar! Wanneer de
kunstwerkjes klaar zijn, dan komt onze koeriersdienst ze gratis afhalen.


2. Werven: INNOVATIEF, VEILIG EN PERSOONLIJK
Hier gebeurt de magie waardoor klanten een enorm verschil ervaren met andere acties. Binnen 3 dagen is de activiteit startklaar! We digitaliseren de werkjes en maken voor ieder kind een mooie actieyer en een persoonlijke webshop met de eigen tekening ter promotie van het kunstwerk. Hierop staat een verwijzing naar de persoonlijke webshop waar de spulletjes gekocht kunnen worden. Een mok, muismat, tasjes, placemats… de koper kan kiezen. Indrukwekkend uniek.


3. Webshop: HOE WERKT DE WEBSHOP?
Na het openen van de webshop staan de producten met eigen tekening mooi geëtaleerd. Gegarandeerd twinkelende oogjes die stralen van trots. Kind en ouder kunnen de webshop heel gemakkelijk promoten bij familieleden en vrienden.
E-mailadresen invullen en klik op verzenden. De rest gaat vanzelf. Automatisch worden er reminders gestuurd om het resultaat te bevorderen. Bestellingen worden direct online betaald en door ons afgehandeld. U kunt op ieder willekeurig moment online meekijken naar de verkoopresultaten. Geen contant geld en administratie voor uw school als gevolg.


4. Uitdelen: ALLES NETJES GESORTEERD
Op het einde van de actie worden de bestelde artikelen met grote zorg gemaakt. Alle bestellingen worden per kind
verpakt en vervolgens per klas ingepakt aangeleverd. Alleen uitdelen dus. Makkelijker kan niet. Actie afgesloten?
Uw opbrengst staat binnen drie werkdagen op uw rekening om uw doel te bekostigen.